MİKROTERM TEKNOLOJİSİ VE ÜRÜNLERİ İLE YAŞAM ALANINIZ DAİMA SİZİN KONTROLÜNÜZDE

%100 yerli sermaye ile kurulan Mikroterm Termostat San. ve Tic. Ltd. Şti., Türk mühendisler tarafından geliştirilen yerli üretim ürünlerini Mikroterm Termostat markası ile müşterilerine sunuyor.

Hedefleri doğrultusunda sürekli geliştirdiği inovasyonla dünya genelinde 30 noktaya ihracat sağladı.

Ar&Ge ve Ür&Ge çalışmalarına ayırdığı kaynaklarla müşteri beklentilerini analiz ederek yenilikçi ürünler sundu.

Kalite ve müşteri memnuniyetini kendisine prensip edinen firmamız, konusunda Türkiye’nin en büyük üreticisi konumundadır. Öte yandan firmamız ürünleri VDE ve TSE sertifikalarına haizdir. Ayrıca ISO 9001:2000 çalışmaları hızla devam etmektedir. Mikroterm termostat LDI. Şti. Bünyesinde bulunan mühendis ve teknisyenleriyle müşteri isteklerine en hızlı şekilde cevap vermeye çalışırken kalite kontrol ve ar-ge faaliyetlerini de sürdürmektedir.

kaliteli hizmet
bizim işimiz

Kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile adımlarını hep bir ileri taşıyan Mikroterm, ulusal ve uluslararası alanda yaptığı ticaretlerle hedeflerinden sapmayarak ürün ve hizmet sunmaya devam etmektedir.

Temel Değerlerimiz

Termostat imalat konularında bilgi birikimine, uluslararası iş deneyimi ve disiplinine sahip, ilgili standartların, teknik şartnamelerin, yasal ve idari mevzuatların gerekliliklerini yerine getiren merkez ve fabrika kadroları ile kaliteli, ekonomik ve çevreye saygılı hizmet sunarak müşteri beklentilerine eksiksiz cevap vermektir.

Sektördeki isim ve güvenilirliğine yakışır kalitede projeler hazırlayarak, müşterilerinin ihtiyaçlarını zamanında karşılamak ilk önceliğimizdir. Şirketimiz; çalışanlarımızın iş güvenliğini sağlayarak, kamu sağlığına ve çevreye duyarlı bir şekilde ve modern teknoloji kullanımıyla geliştirip tamamladığı alt ve üst yapı projeleri ile hep daha da büyümek ilkesini benimsemiştir.

29 yıllık tecrübesi ile uzmanlaştığı sanayi sektöründe imza atttığı kaliteli ve güvenilir projelerle ismini ve sektördeki yerini daima sağlamlaştırarak, yurt içinde ve yurt dışında kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör kuruluşlarına karşı taahhüt ettiği tüm bu projeleri başarıyla yürütmek, sonlandırmaktır ve güçlü yapısını koruyarak, sanayi sektöründe dünya çapında bir marka haline gelmektir.

Günümüzde yaşam koşullarının geldiği noktada sosyal refahın korunması adına kurumlara büyük sorumluluklar düşmektedir. Çevre, sağlık, eğitim, ekonomi gibi temel yaşamsal olgulara dair gösterilen kurumsal duyarlılıklar, toplumsal refah seviyesinin artırılmasında büyük rol oynamaktadır.

Tüm projelerinde çevresel atığa, fiziksel veya kimyasal kirliliğe yol açabilecek tüm unsurları önlemeye yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Mikroterm Termostat sağlıklı toplumlar için mutlaka temiz bir çevre gerektiğine inanmaktadır.